Çnakkale Zaferi ve Şehitler Günü Programı

22.03.2016 1062

18 Mart Çanakkale şehitleri ve Çanakkale zaferini 101. yıl dönümü okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Kaymakamımız Sayın Ahmet ODABAŞ, Belediye başkanımız Sayın Ahmet ACAR, Garnizon Komutanı Sayın Cengiz KIRAN ve diğer kıymetli misafirlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Program sırasında yapılan yoklamada Şehirlerimizi temsilen  ´Burada ´ diyerek ayağa kalkan öğrenciler günün anlam ve öneminin daha yoğun hissedilmesine neden oldu. Daha sonra ise hafız öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Kuranı Kerim’de Şehitler ile ilgili ayetlerin kıraat ve Meali oluşturulan öğrenci çalışma gurubu tarafından okundu. Okulumuzda şehitlerimiz için yapılan Kuranıkerim hatmi ise programda duası yapılarak şehitlerimizin aziz ruhuna hediye edildi. İlçemizde resim, şiir, kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize, emeklerinden dolayı öğretmenlerimiz Sebahattin ÇALDAŞ, Esra GÜNDOĞAN, Berna GÜRSOY ve Kübra DEMİRTAŞ’ a    teşekkür ederiz.