Kurum Müdürlerimiz, Gençlik ve Spor Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizden Ziyaret

10 Ekim Günü, 7. ve 8.Sınıflarımızın katılımlarıyla 2.si gerçekleşen ve "Ailemle Okuyorum Projesi" kapsamında hem okuma kültürünün artırılması, hem de kütüphanemizin zenginleştirilmesi amaçlanan kermese kurum müdürlerimiz, gençlik ve spor ilçe müdürümüz ve şube müdürlerimiz de yoğun katılım gösterdiler. Katılımlarından ötürü Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ramazan DOĞANAY'a, Şube Müdürlerimiz Veysi GÜLTEKİN ve Hasan AKGÜL'e, Halk Eğitim Müdürümüz HAlil KARACA'ya, Osman Salihoğlu İlkokulu Müdürümüz Yusuf KARACA'ya, Anadolu Lisesi Müdürümüz Sedat AVCİ'ya, Atatürk Ortaokulu Müdürümüz Bediha KARABULUT'a, Şerife Bacı Anaokulu Müdürümüz Muzaffer MERT'e ve Sakarya Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Adem KÖSEOĞLU'na çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, kermes ve proje fikriyle kurum kültürümüze katkı sunan Türkçe Zümremize de minnetimizi ifade etmek istiyoruz.

27.10.2023 158

27-10-202327-10-2023