Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Hz.Ömer'in dediği gibi: "Vallahi o güldüğü zaman, güneş bile gölgede kalıyordu."

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Eda KARACA, Kübra ÖNAL, Züleyha AKSOY, Umut ALADAĞ ve Betül TURAL ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Bahtenur TOK işbirliği ile, Kainatın Efendisi Peygamberimizin veladetinin vuku bulduğu kutlu gün dualarla kutlandı.

Sınıflara giren öğretmenlerimizin eşliginde öğrencilere hediyeleşmenin sünnet olduğu hatırlatılarak, öğretmenlerimizin hazırladıkları ve üzerlerinde ayetler ve hadislerin yer aldığı ayraçlar dağıtıldı.

Ayrıca, öğrencilerimiz çikolata ve gül suyu ikramlarıyla sevindirildi.

Her sınıf ziyaretinde, ilgili günün önemiyle ilgili öğrencilere kısa sorular soruldu ve bu kutlu günün önemi üzerine konuşuldu.

Sınıf ziyaretlerinin sonunda ise, Alemlerin Sultanı Peygamberimize salavatlar gönderilerek Kutlu Nebi anıldı.

Rabbim her birimizi Efendimizin şefaatine mazhar kılsın. Amin, amin, amin...

28.09.2023 126

28-09-202328-09-202328-09-202328-09-202328-09-2023