OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

24.10.2016 522

Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olması nedeniyle toplantı, konferans salonu yerine okulumuz bahçesinde yapılmıştır. Okul Aile Birliği Başkanı Yalçın ÖNGÖREN, 2015-2016 yılı okul aile birliği çalışmalarıyla alakalı genel kurul üyelerini bilgilendirmiştir. Ardından söz alan Okul Müdürü Mehmet DEMİR, genel kurul üyelerine okulumuzun genel durumu hakkında bilgi vermiştir. Toplantı sonunda okul aile birliği yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlenmiş olup velilerimiz ders öğretmenleriyle görüşmek üzere sınıflara yönlendirilmiştir. Toplantı sonunda tüm misafirlerimize aşure ikramında bulunulmuştur.