Orman Haftası Etkinlikleri

28.03.2016 681

21-26 mart orman haftası etkinlikleri kapsamında,okulumuza davet ettiğimiz ilçemiz orman işletme şefliğinden görevli arkadaşlar öğrencilerimize orman haftası ve orman sevgisi hakkında çok değerli bilgiler verdiler.Aynı zamanda,okulumuz öğrencileri tarafından düzenlenen ağaç ve orman sevgisi konulu tiyatro büyük bir beğeni ile seyredildi.Vermiş oldukları bilgi nedeniyle orman işletme şefliğinden gelen görevli arkadaşlara okulumuz adına teşekkür ederiz.Bu etkinliğin yürütülmesi çalışmalarından dolayı fen ve teknoloji öğretmenimiz Funda Atmaca Şahin ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz.